Wat is jouw talent en wat zijn jouw dromen? Waar ben jij goed in en wat geeft jou échte vreugde? Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je luistert naar je hart?
‘Schitter’ is een zine die jou - ook als je niet gelovig bent - inspireert om jouw passie te volgen met het kloosterleven als inspiratiebron. Kloosterlingen nemen hun roeping serieus en willen hun leven wijden aan God. Die toewijding en de durf om naar je verlangen te luisteren en ergens voor te gaan, heb jij ook in je mars! De zine biedt jou handvatten over hoe jij sommige normen en waarden uit het kloosterleven in jouw leven kan toepassen. Want wanneer je net als kloosterlingen bewust in het leven staat en jouw verlangen serieus neemt, word je gelukkiger en ben je meer in harmonie met anderen en met jezelf.
In 2019 maakte ik kennis met het kloosterleven door een minor te doen aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Tijdens die minor doken we met een groep studenten het kloosterleven in. We spraken veel met kloosterlingen en we verbleven in verschillende kloosters. Wat ik mooi vond aan de kloosterlingen die we leerden kennen tijdens de minor, waren de toewijding en passie waarmee ze hun religieuze leven leiden. Die toewijding en passie waarmee de kloosterlingen hun roeping volgen, inspireren mij om ook mijn dromen te volgen en na te denken over wat voor mij belangrijk is in het leven.
In deze zine neem ik je mee door hetgeen wat mij inspireert uit het kloosterleven, om met meer aandacht en toewijding mijn dromen te volgen. Het zijn quotes, citaten, wijsheden van kerkvaders, een inspirerend interview, de zeven deugden en gedichten die mij verwonderen, en hopelijk jou ook!
Wil je de zine bestellen? Vul dan het formulier in. De zine wordt dan zo snel mogelijk naar je toe verstuurd. De zine is 16,95 euro inclusief verzendkosten.
Verzenden
Bedankt voor je bestelling!