Kerstkaarten sturen naar elkaar vind ik één van de leukste dingen aan de feestdagen! Hoe tof is het om een persoonlijke kaart naar je vrienden, familie & collega's te sturen met een portret van jou! (en jouw familie/partner/gezin/huisdier)
De komende maanden (september, oktober, november & de eerste twee weken van december) ben ik beschikbaar om speciaal voor jou een kerstportret te maken! In de formaten A4, A5 & A6/ansichtkaart formaat.
Prijzen (inclusief btw)
Deze prijzen zijn voor een portret met max. 3 personen. Huisdieren, kinderen of een extra persoon kan ik er bijvoorbeeld ook bij tekenen. Per extra figuur reken ik iets extra’s.
Portret met witte achtergrond: €75 
Portret met een rustige achtergrond: €79 
Portret met een gedetailleerde achtergrond: €89
Portret met een gedetailleerde achtergrond
Portret met een rustige achtergrond
Portret met een witte achtergrond
Werkwijze
- Natuurlijk wil je een persoonlijk kerstportret bestellen! Dat kan door mij een mail te sturen met als onderwerp ''kerstportret'' (dit kan via het contactformulier hieronder)
- In de mail kan je beschrijven wie en wat je op het portret zou willen hebben Mocht je een portret met een achtergrond willen, kan je eventueel een sfeer/kleur voorstellen. 
- Met portretten werk ik aan de hand van foto's. Van ieder persoon op het portret zou ik graag een duidelijke foto willen zodat ik de personen op het portret herkenbaar kan laten lijken. De foto's kan je ook naar mij sturen via WhatsApp naar het nummer 06 156 251 63.
- Zodra ik de foto's heb ontvangen en het duidelijk is hoe jij het portret wilt, begin ik met de schets
- Als ik de schets af is, stuur ik een voorbeeld naar je toe waarna je nog eventueel kleine wijzigingen kunt doorgeven.
- Hierna ga ik de schets uitwerken! Ook stuur ik de factuur
- Als de illustratie af is en de betaling voltooid, stuur ik de illustratie op in hoge resolutie geschikt om zelf te laten afdrukken.
Verstuur!
Dankjewel!
In dit filmpje kan je zien hoe ik een portret maak :)
Back to Top